PRODUKTER

 

Nitrile engangshansker Svart med grip 50stk

Størrelse:

Farge:

eks. mva: 245,00 NOK

inkl. mva: 306,25

KJØPProduktbeskrivelse

Nitrile engangshansker Svarte med grip 50stk

Str: M / L / XL

Grippaz bruker en spesialformulert nitrilforbindelse som gir uovertruffen grep ved håndtering av fett, oljer, vaskemidler, løsemidler og vann.

SOM SETT PÅ TV.
Verdensomspennende patent "fangstgrepsteknologi" sammen med Patent på tommelfingergrepet.
    100% Silikonfri Nitrilhanske laget i en Silikonfri fabrikk. 100% Nitril - Latexfri, ingen tilsatte fyllstoffer, slik at svetting forhindres. Kjemikalieresistent, kan vaskes eller tørkes rent. SATRA testet for å kunne brukes opp til 5 timer bedre i oljeholdige, fete, tørre eller våte forhold.
    Hansken har også grepsteknologi inne i hansken for å legge til det generelle grepet. Laget med "Touch Screen Technology", slik at enheter som smarttelefoner, nettbrett, diagnostisk utstyr osv. Kan brukes uten å fjerne hanskene.
    Hansken er 3 ganger tykkere enn en standard nitrilhansker. Hanskene er litt underdimensjonert, pga etter å hatt de på seg i ca 3 min. Så skal hanskene sitte godt inntil og føles som normal hud/følelse. Den er laget med en overdimensjonert mansjett for å muliggjøre lett fjerning av hansken når den sitter godt på hånden. Hansker er et kostnadsbesparende produkt på grunn av at de samme par hanskene kan brukes hele dagen i stedet for å måtte bytte dem flere ganger om dagen.
    Boks med 50 hansker.